PARKING ACHTER APOTHEEK

Apotheek Reynaert

Scheepsdalelaan 10, 8000 Brugge

Ons Team

Yanie Reynaert

Apotheker-Titularis

Winnie Reynaert

Apotheker-Titularis

Katrien Bulcke

Assistent-Apotheker

Uw huisapotheek met persoonlijke service

Apotheek Reynaert in Brugge is een team van bekwame apothekers die de relatie met hun klanten hoog in het vaandel dragen. Yanie en Winnie Reynaert staan steeds tot uw beschikking met advies en persoonlijke begeleiding.

Voor ondersteuning van uw genezingsproces of voor een betere levenskwaliteit kan u rekenen op hun vakkennis. U wordt steeds persoonlijk op maat van uw specifieke behoeften geholpen. 

Apotheek Reynaert heeft een uitgebreid gamma aan cosmetica, producten voor baby en moeder, voedingssupplementen, natuurlijke producten en eveneens voor uw huisdieren. Vraag vrijblijvend advies.

Online Apotheek Reynaert

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug.

U kan op onze website eveneens uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit veel producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u na uw reservatie per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.Kijk ook naar onze instructievideo’s voor een goed gebruik van puffers, zelftesten, etc…